κανονισμοί

Κανόνες Λειτουργίας στο Κάμπινγκ Πρώτη

Η θέση κατασκήνωσης ορίζεται μόνο από τη ρεσεψιόν και καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς συνεννόηση. Κατά την αναχώρηση η θέση πρέπει να ελευθερώνεται εως της 4 το απόγευμα, διαφορετικά χρεώνεστε και την επόμενη ημέρα. Οι λογαριασμοί εξωφλούνται κατά την αναχώρηση.

Ζημιές που προκλήθηκαν υπαιτιότητα κατασκηνωτού και επισκεπτών αυτού σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του καταλύματος βαρύνουν τους κατασκηνωτές. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον κατασκηνωτή, την αλλαγή θέσης, τη μεταφορά του σταθμευμένου κατασκηνωτικού μέσου σε άλλο υποδεικνυόμενο εντός του καταλύματος χώρο.

Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών οφείλουν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους. Μην μετακινείστε με το όχημά σας στο χώρο του κάμπινκ εαν δεν είναι εντελώς απαραίτητο.Οδηγείται αργά με ταχύτητα μικρότερη των 15 χλμ, και παρκάρετε μόνο στη θέση σας ή στο πάρκινκ.

Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας (14:30 εως 17:30 και 24:00 εως 08:00) να είστε διακριτικοί σε όλες τις δραστηριότητές σας. Διαβάστε και τηρήστε τους ειδικούς κανόνες χρήσης της πισίνας που υπάρχουν στον περιβάλλοντα αυτής χώρο. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό.

Δεν επιτρέπεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του Camping. Για barbeque μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ατομική σας ψησταριά στον χώρο σας. Η εκκένωση χημικών τουαλετών επιτρέπεται στους ειδικά για τη χρήση αυτή χώρους.

Η πλύση των οχημάτων δεν επιτρέπεται.

Το πλύσιμο σκευών επιτρέπεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταλύματος.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ.

Ωστόσο θα πρέπει να βρίσκονται πάντα δεμένα κάτω από την επιτήρησή σας καθώς επίσης να φροντίζετε για τις ακαθαρσίες τους. Πιστεύουμε ότι με αλληλοσεβασμό σε αυτό το μαγευτικό χώρο του κάμπιγκ θα περάσουμε όλοι στιγμές αξέχαστες και μοναδικές.

Καλή διαμονή και καλό καλοκαίρι